El femení finalitza la primera fase de la Superlliga

El conjunt femení del Nàstic ha finalitzat avui la primera fase de la Superlliga Femenina. Les grana s'han enfrontat aquest matí al F.C. Barcelona i han caigut per 13 gols 0. El F.C. Barcelona s'ha avançat molt ràpid al marcador, amb l'1 a 0, l'àrbit ha xiulat penalty a favor de les locals que han convertit el xut amb el 2 a 0.

La segona part s'ha iniciat amb el 6 a 0 al marcador. Marta Muriana i Alba Aznar han hagut de ser substituïdes a la segona part per lesió.

Ivet Martínez ha comentat que "hem d'esborrar aquest partit i pensar en les coses positives que ens emportem de la primera fase". La segona fase comença el proper 9 de gener i les grana es disputaran la permanència a la màxima categoria del futbol femení.

El proper dijous 16 de desembre a les 20.45h, el camp de Sant Pere i Sant Pau serà escenari d'un partit amistós entre pares, tècnics i jugadores del primer equip.