El Femení guanya 3 a 4 al Villarreal

El conjunt femení del Nàstic va guanyar ahir 3 a 4 al Villarreal en un partit amistós. Les grana es van avançar al marcador al minut 16 amb un gol de Núria Llop, la tortosina va fer un molt bon partit i va estar activa durant els 90 minuts. Les locals van empatar el partit minuts després, i amb l'empat al marcador va finalitzar la primera part.

A la represa del partit, les grana van sortir amb molta intensitat i van tenir un clar domini del joc durant els 45 minuts. Als pocs minuts de l'inici de la segona part, Neus Martínez va tornar a avançar les grana al marcador i, minuts després Alba Aznar va marcar l'1 a 3. Les locals van retallar distàncies marcant el 2 a 3, i pocs minuts després Carla Ventura va fer el 2 a 4. Les locals van marcar el 3 a 4 definitiu pocs minuts abans de finalitzar el partit. Ivet Martínez es va emportar a Villarreal a Cristineta, jugadora procedent del Lleida que, segurament, serà una incorporació grana per a la propera temporada. Segons el tècnic grana, la centrecampista lleidatana va aportar molt a l'equip durant tot el partit, i va ser un eix clau al centre del camp. Laura Navarro i Laia Díaz, jugadores del femení B també van tenir minuts durant el partit. La porteria grana va estar defensada 45 minuts per la portera i capitana, Brígida Llevat, i durant la segona part va jugar Laia Delgado.

El proper diumenge a les 16h les grana viatgen a Vic per disputar un altre partit amistós.