gimnastic-banner-the-beat-challenge

El femení juga l’últim partit de la primera fase

Aquest diumenge el conjunt femení del Nàstic juga l'últim partit de la primera fase. Les grana s'enfronten al F.C. Barcelona, el segon de la classificació amb 28 punts, a 3 punts del líder, l'Espanyol.

Aquest cap de setmana la Superlliga Femenina finalitza la primera fase, les jugadores tindran descans de partits oficials fins l'inici de la segona fase, el dia 9 de gener. Els grups de la segona fase s'estructuraran segons la classificació de la primera fase: els 3 líders de cada grup competiran per la Copa de la Reina, els 3 últims equips de cada grup es jugaran el descens de la categoria i els de la mitja taula també conformaran un altre grup a part.

Ivet Martinez ha valorat positivament aquesta primera fase, ha destacat la bona actitud de les jugadores i es mostra satisfet "de les bones sensacions com a conjunt". En quant al partit d'aquest diumenge, el tècnic grana ha comentat que "tenim respecte al F.C. Barcelona, aquí a Tarragona vam fer un bon paper contra elles i aquesta és la nostra motivació".

Andrea Vernet, peça clau en defensa de les grana, ha parlat sobre el moment en què es troba l'equip. La defensa del Nàstic ha dit que "aquesta primera fase ha servit per crear-nos com a conjunt i ara estem molt motivades, a partir de la segona fase és el moment per guanyar més partits i puntuar". D'altra banda, també ha fet referència al proper partit contra el F.C. Barcelona i ha comentat que "serem 11 contra 11 i hem de demostrar que ho podem afrontar".

El partit es disputarà aquest diumenge a les 12h a les instal·lacions esportives de Sant Joan Despí.

gimnastic-ucrania