El femení perd a casa contra el Levante

El femení del Nàstic ha caigut avui a casa per 0 a 3 davant el Levante. En aquest inici de lliga, les d'Ivet Martínez estan fent un bon paper davant els rivals, i partit a partit, van millorant el seu joc.

A la primera part el partit ha estat molt igualat, ambdós equips han comptat amb clares ocasions de gol. Al minut 30 Andrea ha hagut de ser substituïda per lesió. Al minut 35 el Levante s'ha avançat al marcador amb un gol d'Esther González, i amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

A l'inici de la segona part, les grana han buscat el gol insistentment, però al 74' Anabel Martínez ha marcat el segon pel Levante. Les grana han intentat capgirar el marcador però, minuts després, el Levante sentenciava el partit amb un gol de MªJosé al minut 82.

La defensa grana Iris ha debutat avui amb el Nàstic.