El femení s’enfronta al Villarreal en un amistós

El conjunt femení del Nàstic visita aquest diumenge el Villarreal per disputar un partit amistós, les valencianes han acabat 12enes del grup IV de la Primera Nacional del futbol femení. Aquest és el segon partit que afronten les noies d'Ivet Martínez després de finalitzar la temporada de la Superlliga Femenina.

El passat diumenge 8 de maig les grana es van enfrontar al Lleida, el partit va acabar amb empat a 2 amb gols de Carla Ventura i Isabel Sánchez. Les lleidatanes es van avançar al marcador al minut 25, i les jugadores van marxar al temps de descans amb l'1 a 0 al marcador. Durant la segona part, les grana van dominar el partit i van remuntar el partit, Carleta va marcar l'empat a 1 i, minuts després Isabel Sánchez va fer l'1 a 2. En el temps d'afegit les locals van empatar el partit amb el 2 a 2 definitiu. En aquest enfrontament Laura Navarro i Laia Díaz, jugadores del femení B, van debutar amb el femení A.

Durant aquest mes de maig les noies del Nàstic estan disputant partits amistosos amb equips de Primera Nacional. Segons Ivet Martínez, aquests partits amistosos ajuden a conformar l'equip per la propera temporada.