El Juvenil A cau davant el Cornellà per 4-2

El Juvenil A no ha pogut emportar-se els tres punts de la seva visita al camp del Cornellà. Els grana han fet un bon partit i han gaudit de molt bones ocasions però els locals han estat més encertats i s'han fet amb la victòria. El d'aquesta tarda ha estat un partit força mogut que ha acabat amb les expulsions d'un dels jugadors del Nàstic, Kako al minut 85, de l'entrenador Iván Moreno i del preparador físic, Jordi Jódar.

Els grana s'han adelantat en el marcador fins a dues ocasions. El primer gol ha arribat al minut 6 de joc, el grana Benito ha marcat de falta des de mig camp. Al 30' els homes d'Iván Moreno tornaven a enviar la pilota al fons de la xarxa, en aquesta ocasió Eric ha marcat de falta directa i l'esfèric s'ha colat per l'escaire de la meta del Cornellà. Quan semblava que l'encontre era totalment dels tarragonins ja que els locals gairabé no creaven perill, Luque al 37' ha marcat el primer pel Cornellà després d'un error defensiu i només un minut després Pla marcava l'empat amb el que s'ha arribat al descans. A la segona part el Nàstic ha pogut marcar en diverses ocasions però no hi ha hagut sort i al minut 66 el Cornellà ha anotat el 3-2 i deu minuts després de nou Pla ha sentenciat amb el 4-2 definitiu.

El proper cap de setmana el Nàstic rebrà al Girona.