El Juvenil A goleja el CD Roda (filial del Villarreal) en un amistós

El Nàstic ha guanyat aquesta tarda el CD Roda (filial del Villarreal) per 4 a 0. El conjunt grana, que comptava amb jugadors del Juvenil B, s'ha imposat al segon classificat del grup 7 de la Divisió d'Honor Juvenil. El Roda jugarà el proper 13 de maig la Copa del Rei contra el Màlaga i avui ha disputat aquest amistós al Municipal de la Pobla per preparar el matx contra els andalusos. A més, s'han classificat a la lliga per sobre del Villarreal, que ha acabat la competició en la tercera posició.

Els gols d'aquesta tarda han arribat tots a la segona part i els han marcat tres jugadors del Juvenil B. Els primers 45 minuts han estat de domini visitant però després del descans els d'Iván Moreno han sortit més intensos i efectius. Iván obria la llauna al minut 55 de joc després de l'asistència de Charlie. En el 60' Sandro feia pujar el segon dels tarragonins però cinc minuts després s'ha lesionat i Óscar ha hagut de tornar a entrar al terreny de joc. En el 75' de nou Iván amb un xut per l'escaire perforava per tercer cop la meta del Roda. Però el Nàstic encara marcaria una altra diana quan Óscar ha rematat de cap a la sortida d'un córner.

Nàstic: Alberto (46' Cako), Xavi (46' Charlie), Óscar (46' Marmi), Madero (46' Dani), Puerto (46' Miranda), Gabriel (46' Oribe), Munta, Vadillo (46' Prince), Gesti, Sandro (Óscar) i Iván.

Gols: Iván (1-0) 55', Sandro (2-0) 60', Iván (3-0) 75' i Óscar (4-0) 80'

Roda: Naca, Novel, Jania, Dan, Manel, Luciano, Aleón, Adalón, Mavel, Omel i Niva.

Canvis: Borja, Pablo, Alban, Tonio, Juan i Torimé