El Juvenil A s’imposa al Villarreal en un amistós

El Nàstic ha guanyat el Villarreal per 2 a 1 aquesta tarda al Municipal de la Pobla. Després de la victòria de la setmana passada davant el filial dels grocs, el CD Roda, avui els grana han tornat a guanyar en aquest amistós davant el tercer del grup 7 de la Divisió d'Honor Juvenil. Tot i que els visitants han estat superiors i han tingut la possessió pràcticament durant tot el matx els d'Iván Moreno han sapigut fer el seu partit i han estat perillosos a la contra. Els millors del quadre tarragoní han estat el porter, Alberto Varo i Gesti, l'autor del primer gol grana.

El Villarreal ha portat el control i ha tingut la pilota gairebé sempre, i al minut 37 de joc de la d'Iván inaugurava el marcador.  Però abans del descans (43') Gesti en jugada individual feia pujar l'empat. A la segona meitat, el conjunt visitant ha tingut moltíssimes arribades però Alberto, que ha tingut una gran tarda, ha aturat tots els xuts. El Nàstic per la seva banda, només ha tingut dues ocasions però una d'elles ha suposat el gol de la victòria. A deu minuts del final, Munta ha protagonitzat una bona jugada per la banda deixant l'esfèric a Izan per a que marqués el 2 a 1.