gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A tancarà la temporada al Nou Estadi

Davant el RCD Espanyol, amb el suport dels socis

L’equip entrenat per Felip Ortiz aquest diumenge posarà el punt i final a la gran temporada 2021-2022 realitzada a la categoria Juvenil Divisió d’Honor.

Per acomiadar aquest curs històric per l’entitat, el Nou Estadi serà l’escenari del duel que enfrontarà al conjunt grana i al RCD Espanyol el diumenge 30 de maig a partir de les 12 hores.

Tots els socis nastiquers que ho desitgin podran presenciar en directe el duel del Juvenil A. Per assistir-hi cal recollir prèviament, de dimarts a divendres, l’entrada amb un seient numerat a les oficines del Nou Estadi i, seguint les indicacions del PROCICAT, caldrà presentar el DNI, NIE o passaport i signar el document d’autoresponsabilitat en el moment de la recollida. El diumenge, l’Estadi obrirà les portes a partir de les 11 hores.

L’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

Cal recordar que els de Felip Ortiz van finalitzar la primera fase de competició regular com a líders amb 36 punts, amb un bagatge de 11 victòries, 3 empats i només 4 derrotes. En aquesta segona fase, on s’enfronten davant els millors equips del Catalunya, Aragó i Balears, els grana estan situats a la cinquena posició del grup 3C, empatats amb el Girona FC a la quarta posició, quan resta només un partit per finalitzar el curs esportiu.

gimnastic-ucrania