El Juvenil B aconsegueix una treballada victòria

Els de Daniel Vidal van guanyar al Jabac en un partit en que van saber dominar la possessió.

El físic dels egarencs, les mides del terreny de joc, i la situació a la taula dels tarragonins, convertien el matx d’aquesta passada jornada en un dels més complicats fins al moment. Amb tot, els grana van saber imposar el seu ritme després d’un inici una mica boig, amb anades i tornades constants. En el minut 15, i fruit d’aquest domini progressiu del Nàstic, arribaria el primer gol del partit. Una pilota pentinada per Chiri l’aprofitava Javi per fer el 0-1. El domini va seguir sent pels visitants amb un Jabac que esperava les seves ocasions a pilota aturada o amb pilotes llargues. Precisament, en una falta llunyana va arribar el gol de l’empat. A 5 minuts pel final de la primera i després d’un refús de la defensa grana, la pilota va caure a peus d’un dels davanters locals que va enviar la pilota al fons de la xarxa. Abans de marxar a vestidors els de Vidal encara van gaudir d’una ocasió molt clara però el xut de Ruiz el va treure un defensa sobre la mateixa línia de gol.

A la segona els tarragonins van sortir molt endollats, buscant mantenir les bones sensacions del primer temps. La possessió era pels grana, que dominaven i es mostraven sòlids en defensa però sense ocasions clares. En el minut 20 una bona centrada de Quero des de banda la convertia en gol Martínez refermant la bona dinàmica dels visitants i omplint-los de moral de cara als minuts finals. Els grana van gaudir de fins a 3 ocasions més, totes elles molt clares, però sense fortuna en els metres finals, el que els va condemnar a patir fins al final. Els últims minuts de partit el Nàstic va haver de suar per evitar que les envestides locals, i els nervis, fessin volar els 3 punts aconseguits. Amb el xiulet final es va desfermar l’eufòria entre els de Vidal que feia jornades que lluitaven per sumar un victòria que els dones aire.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, es mostrava molt satisfet al final del matx. “Estem molt contents, fa temps que mereixíem la victòria. La feina als entrenament és molt bona i les sensacions sobre la gespa també. Hem competit tot els partits però al final petits detalls impedien que suméssim de 3. Avui hem fet un bon partit i al final hem sabut patri per endur-nos la victòria. Ara afrontem plens de moral el partit contra el Barça. Serà un enfrontament molt difícil però altres cops ja hem estat capaços de sumar bons resultats contra els blaugranes així que lluitarem per competir contra un gran equip”.