El Juvenil guanya al Zaragoza en un partit amistós

El Nàstic va imposar-se ahir al Zaragoza per 1 gol a 2. Els homes d'Iván Moreno van emportar-se la victòria d'aquest enfrontament amistós davant el conjunt aragonès que enguany ha acabat la temporada cinquè del grup VII de la Divisió d'Honor Juvenil.

El matx d'ahir era el segon encontre amistós que els grana disputaven des de que van finalitzar el campionat de lliga. Els tarragonins van aconseguir remuntar un 1-0 amb un gol d'Izan i un altre d'Abel. La primera part va ser pel Zaragoza que va anotar el 1-0 al minut 40 de joc. Però la segona part va ser pel Nàstic. Al 60' Izan després d'una bona assistència de Víctor feia pujar l'empat i a cinc minuts del final Abel sentenciava amb una altra diana després d'una passada de Gerard.

En pretemporada el quadre entrenat per Moreno ja s'havia guanyat al Zaragoza i aquest cap de setmana han tornat a fer-se amb la victòria.