El Juvenil s’imposa al Poblense

Els homes d'Iván Moreno han guanyat aquesta tarda al Poblense a casa. Els grana han sumat un nova victòria al imposar-se als mallorquins per 1-0.

Els locals han dominat el partit des de l'inici. A la primera part el seu joc ha estat més vistòs que a la segona i en el minut 14 Víctor ha marcat el gol pels grana. A la segona meitat els de Moreno han tingut moltes més ocasions per ampliar el marcador mentre que els visitants gairebé no han creat perill, únicament a pilota aturada, i només han gaudit d'una ocasió clara per empatar. En temps de descompte el Nàstic s'ha quedat amb un home menys després de l'expulsió del capità, Eric, per doble amonestació.

Els tres punts s'han quedat a casa i un cop més el Nàstic ha demostrat el seu bon estat de forma. El proper cap de setmana s'enfrontaran al Juventut Sallista.