El Juvenil suma els 3 punts al camp del Manlleu

El Juvenil A s'ha emportat la victòria del camp del Manlleu després de guanyar per 1-2. Els grana han sumat els 3 primers  punts de la temporada fora de casa.

La primera part ha estat dels barcelonins. Els d'Iván Moreno no han jugat bé durant els primers 45 minuts, no han sapigut adaptar-se al camp, ja que era més petit i el joc directe dels locals els ha superat. Abans d'arribar al descans el Manlleu ha marcat el 1-0, obra de Bernat. Però a la segona part, tot ha tingut un altre color. Els grana han millorat en el joc i al minut 47 Fran empatava després de rematar un xut de falta. Els tarragonins han continuat insistint fins que han aconseguit remuntar el resultat. De nou Fran en temps de descompte, ha controlat una pilota a l'àrea i ha marcat el 1-2 definitiu, donant els 3 punts al Nàstic.

El proper cap de setmana el Juvenil A tornarà a jugar lluny del seu estadi i ho farà contra la UDA Gramanet.