El Mallorca s’emporta els 3 punts de Tarragona

La primera victòria del Nàstic a Tarragona es farà esperar. Avui contra el Mallorca els de Tarragona han tingut una gran oportunitat per endur-se els 3 punts, però un altre cop 10 minuts fatídics han condemnat els granes.
Campano ha avançat el Nàstic a les acaballes de la primera part, després d’una bona centrada de Gil. Però el Nàstic no ha sabut mantenir el resultat. Jankovic primer i Víctor després han donat la volta al marcador. Rubén Castro ha debutat amb el Nàstic fent el gol de l’empat. Quedaven 20 minuts i el partit s’ha obert. Tot i això, el Mallorca s’ha fet amo del partit, i en una falta xutada per Arango en el minut 88 ha fet el tercer pels visitants. Al final, 2 a 3 i tres punts que es tornen a escapar de Tarragona.