gimnastic-banner-the-beat-challenge

El millor inici per a una gran lliga

LaLiga Genuine Santander s’ha estrenat de manera exitosa aquest cap de setmana a Tarragona. Després de la brillant inauguració al Nou Estadi amb la desfilada dels 30 equips participants, la competició s’ha jugat al Complex Esportiu Futbol Salou on els valors d’aquesta lliga han tornat a ser els protagonistes.

LaLiga Genuine Santander s’ha estrenat de manera exitosa aquest cap de setmana a Tarragona. Després de la brillant inauguració al Nou Estadi amb la desfilada dels 30 equips participants aquesta temporada, la competició s’ha jugat al Complex Esportiu Futbol Salou on els valors d’aquesta lliga han tornat a ser els protagonistes. Més enllà de guanyar o perdre, els equips i les seves aficions han refermat allò de “compartir abans que competir” el lema de LaLiga Genuine Santander.

La jornada de diumenge ha estat condicionada per la pluja fina que ha obligat a avançar els horaris dels partits 30 minuts. El Nàstic Genuine s’ha enfrontat al Málaga CF en un altre partit intens i emocionant, que s’ha decidit en els dos últims quarts. L’equip de Rafel Magrinyà ha guanyat 2 a 0 i ha tancat la competició amb el balanç de dues victòries i un empat. Però una vegada més ha destacat la comunió perfecta entre jugadors, entrenadors, famílies i aficionats que han cantat el clàssic “Fins al final, força Gimnàstic”.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha tornat a seguir el partit al costat de plantilla, de la mateixa manera que els consellers Jordi Virgili i Antoine Jordà i el director general, Lluís Fàbregas. També ha assistit a aquesta darrera jornada de la primera fase Carles Navarro, director general de BASF Española, patrocinador del Nàstic Genuine.

Un cop acabats els partits s’ha fet l’entrega de medalles a tots els participants. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha volgut agrair a tots els jugadors la seva entrega en els partits i els ha convocat ja per a la segona fase que es jugarà en dues seus: Córdoba (18-20gener) i A Corunya (1-3 febrer). Acompanyat per Luis Gil, director de Competició i Oficina del jugador de LaLiga; Olga de la Fuente, directora de la Fundación LaLiga i Xabi Prieto, ambaixador de LaLiga, han repartit el record d’aquesta primera fase de la competició a tots els jugadors.

gimnastic-ucrania