gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb el Departament de Salut

Campanya per promoure la vacunació

El Gimnàstic de Tarragona ha volgut participar en la iniciativa del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per promoure la vacunació entre la població que encara no està vacunada.

Javi Ribelles, Pedro del Campo, Pol Ballesteros, Pol Prats, Francesc Fullana i Nil Jiménez són els components grana que han transmès el missatge: “Per continuar amb una bona temporada, ara toca Nàstic, ara toca vacunar-se. Fem-li un gol a la Covid. Demana cita o ves a un punt de vacunació”.

Els jugadors del primer equip són els protagonistes del contingut audiovisual, enregistrat sobre la gespa del Nou Estadi, que s’ha publicat a les xarxes socials oficials de l’entitat i als proveïdors de salut de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

Amb el lema “Vacuna’t ara, tu que pots. Per una bona temporada” des de salut es pretén incentivar la vacunació a aquelles persones que, per un motiu o altre, encara no ho han fet. L’accés a la vacunació pot realitzar-se demanant cita prèvia a vacunacovidsalut.cat o dirigint-se als punts de vacunació que tenen a disposició dosis sense cita.

gimnastic-ucrania