El Nàstic deixa escapar els 3 punts a Anoeta

El Nàstic ha perdut per 3 a 2 contra la Reial Societat, un rival directe per evitar el descens. Els tarragonins s’han avançat en el minut 18 gràcies a una rematada de cap de Llera. Durant tota la primera part, el Nàstic ha sabut mantenir el resultat i els donostiarres no han creat cap sensació de perill.
La segona part ha començat amb mal peu pels granes. Mingo ha marcat en pròpia porteria quan intentava allunyar la pilota. Però la resposta del Nàstic no s’ha fet esperar: just quatre minuts després Rubén Castro ha trencat el fora de joc i no ha fallat en l’u contra u davant Bravo.
La Reial no ha donat el partit per perdut i en deu minuts (53′ i 60′) ha aconseguit donar la volta al marcador. Els mateixos errors de jornades passades han condemnat al Nàstic a perdre els 3 punts, i de retruc tornar a ser el cuer de la primera divisió.