El Nàstic desaprofita una oportunitat d’or a Mallorca

El Nàstic ha perdut per 1 a 0 a Mallorca en el pitjor partit dels granes en la segona volta. Els de Paco Flores han fet un inici de partit bastant bo, han plantat cara al rival, i fins i tot han tingut una ocasió molt clara per marcar, però Campano no ha tingut sort.
En el 21’els balears han aprofitat la principal ocasió que han tingut per fer el el primer. Arango demostrava la seva qualitat amb una passada de tacó cap a Víctor, que retallava a Matellàn i batia a Bizzarri per sota. Des d’aquest moment els granes s’han esborrat del partit i els 70 minuts restants han estat un suplici per a tothom. Poca cosa més es pot dir d’un encontre marcat per la poca claretat d’un Nàstic que ha acabat amb el 60% de possessió i només ha creat una ocasió durant la segona part. De poc serveix, doncs, tenir la pilota si no se sap crear perill.
La millor notícia de la jornada la hem trobat en els altres marcadors, que han permès mantenir els 6 punts de diferència amb la salvació. Això sí, amb una jornada menys. Sembla un tòpic, però el partit contra el Vilareal pot marcar ja el destí grana en aquesta lliga.