El Nàstic empata contra el Betis però encara manté opcions

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a un gol contra el Betis en el partit corresponent a la 36a jornada de lliga.
Ha estat un partit amb poc futbol de toc i que ha funcionat a batzegades. Costava molt que un dels dos equips controlés el partit, tot i que a mesura que els dos conjunts s’assentaven al camp, els locals han agafat el ritme del partit, tot i que tampoc han apretat excessivament als de Tarragona. La jugada més perillosa la protagonitzat Assunçao, amb un xut de falta que ha aturat Rubén. A causa de les baixes, Merino i Generelo han tornar a ser titulars, però poc han pogut aportar en un partit que no es recordarà.
La segona part, però, ha estat una mica més moguda i els dos equips han tingut opcions per encetar el marcador, però els centrals dels dos equips ho han evitat. Quan restava prop d’un quart d’hora Paco Flores ha donat entrada a Makukula, que ha canviat el signe del partit. En cada jugada guanyava als defenses bètics i a falta de 5 minuts pel partit ha provocat un penal que ha transformat Portillo. Era el 0 a 1 i semblava que els granes s’endurien els tres punts, però just dos minuts després en un centre a l’àrea Xisco rematava a la línia de gol. Repartiment de punts, doncs, al Ruíz de Lopera.