El Nàstic empata contra la Reial Societat

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 1 gol contra la Reial Societat, en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga, al Nou Estadi. Els bascos s’han mostrat més segurs en l’inici del partit i han dut la batuta del joc durant els primers 45 minuts. Aranburu i Xabi Prieto controlaven el mig del camp i el joc d’atac de la Reial es feia cada minut més insistent. En atac els granes estaven espessos i només les bandes, amb Maldonado i Antonio López funcionaven. En el minut 25 ha arribat el primer gol del partit, obra de Delibasic. Era un gol previsible, ja que eren els visitants qui el mereixien. Però en el final de la primera part, Víctor López ha vist la seva segona targeta groga i ha deixat a la Reial amb deu jugadors. Això ha fet que el Nàstic es creixés i busqués el gol de l’empat. L’entrada de Pinilla i Gorka de Carlos ha donat més consistència en atac i els laterals Campano i Óscar Rubio han estat dos extrems més en la segona part. Els de Tarragona apretaven, però no arribava el gol. Tati i Jandro han tingut el gol, però Riesgo s’ha mostrat molt segur durant tot el partit. Quan semblava que el 0 a 1 seria el resultat final, ha aparegut Tortolero, que a la sortida d’un córner ha fet l’empat de cap. Llavors els granes han vist possible la victòria i han tingut més d’una oportunitat per aconseguir-la, però ja era massa tard. Finalment, repartiment de punts que deixa als dos equips amb un regust agredolç.