gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic forma part de tu

Nova samarreta oficial de joc per al 2020

El Nàstic estrenarà indumentària en aquest inici de l’Any Nou. Aquesta nova samarreta de la marca esportiva Hummel està confeccionada especialment per a l’entitat grana, on hi apareix la bandera de Tarragona en un segon plà a la part frontal de l’equipació. Aquesta és la principal novetat respecte l’anterior samarreta de joc.

L’estrena oficial serà el 5 de gener, quan el primer equip tanqui la primera volta del campionat del grup III de Segona Divisió B davant l’Orihuela CF. Tots els nastiquers socis que la vulguin adquirir des d’avui, ho poden fer al preu de 55€ a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona o a la botiga online. Mentre que el preu per als no socis és de 65€.

La samarreta porta quatre emblemes icònics de Hummel en cada espatlla incrustats en goma, donant-li un relleu molt subtil. Les peces estan elaborades amb la tela esportiva de multifilament BeCool que ajuda a regular la temperatura corporal dels jugadors al llarg de el partit i millorar el seu rendiment. Com a novetat, a la part posterior hi figura ‘Since 1886’, any de fundació de la institució, que es suma a la bandera de la ciutat i a la ‘N’ de Nàstic. A més a més, també s’han renovat els pantalons de joc.

L’equipació Hummel s’ha confeccionat a l’alçada de la història del club poliesportiu degà de l’Estat. Un disseny clàssic que engloba a tots els socis, aficionats i simpatitzants mitjançant la bandera de la ciutat i el nom de Tarragona sota l’escut, fent referència al territori que dóna suport socialment al Gimnàstic de Tarragona. Un disseny que combina l’elegància i l’atractiu de color grana, assegurant la comoditat i la qualitat, respectant el passat i amb la il·lusió de mirar al futur amb el màxim optimisme.

A la part frontal continuarà el patrocinador Sorigué, Ford Tarraco Center a la màniga, AG Planning a la part dorsal i Vopak Terquimsa al frontal del pantaló.

gimnastic-ucrania