El Nàstic goleja i s’agrada

El Nàstic ha guanyat per 4 a 0 a l’Espanyol en el millor partit dels granes aquesta temporada. Els de Paco Flores han sortit revolucionats i disposats a sentenciar el partit des del primer minut. Per contra, s’han trobat un Espanyol inofensiu i que ha deixat molts espais de mig camp enrere. Les bandes del Nàstic han funcionat a la perfecció. Gràcies a una jugada de Juan, Portillo ha fet el primer i just 5 minuts després (en el 14′) Campano ha aprofitat un penalti comès sobre Portillo per ampliar distàncies. Però el festival grana seguia i en el 25′, Pinilla rematava a porteria buida. Aquesta vegada era el Nàstic qui matava un partit en 10 minuts.
Eren els millors moments dels de Tarragona, que jugaven al primer toc i s’agradaven. César Navas s’ha volgut apuntar a la festa i en un còrner ha fet pujar el quart gol al marcador. El Nou Estadi era un clam, i fins i tot s’haguessin pogut veure més gols, ja que Portillo ha enviat una pilota al pal. Gran partit del Nàstic, que demostra que el somni de primera encara és possible.