El Nàstic mostra la seva millor imatge

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit una victòria brillant contra el Rayo Vallecano, per 3 gols a 1. El conjunt grana ha capgirat una resultat advers en una gran segona part i s’enganxa a la zona alta de la classificació amb 12 punts.
El partit d’aquest diumenge ha estat un dels millors que es recorden al Nou Estadi. Els dos equips han desplegat un gran joc i, finalment, el Nàstic ha aconseguit la victòria, ja que ha arribat més fresc i amb més recursos als últims 20 minuts.
El començament de l’encontre ha esta marcat pel domini visitant. El Rayo ha demostrat perquè és un dels equips revelació de la categoria i ha mogut la pilota amb gran criteri. Quan passaven dos minuts del quart d’hora els visitants han avisat amb una falta que ha desviat a córner Rubén. Pocs segons després, el Rayo s’avançava per mitjà d’Aganzo, que rematava de cap al fons def la xarxa. El gol no ha deixat pas toca al Nàstic, sinó al contrari. Just 3 minuts després Víctor col·locava la pilota a l’esquadra de Cobeño després d’una jugada assajada. El partit ja estava en taules i es repetia el guió d’abans dels dos gols: el Rayo tenia més la pilota, però els granes intentaven sorprendre a la contra. Tot això fins a la mitja part, ja que en la segona els de Tarragona han pujat una marxa i han passat a ser els clars denominadors del partit. Durant els primers vint minuts el Nàstic ha tingut fins a tres clares ocasions de gol, amb un xut de Mairata i dos de Redondo, però el partit esperava l’entrada del protagonista, Serge N’Gal. El camerunès ha revolucionat tot sol el matx, amb la seva velocitat. Quan restaven 10 minuts, N0’Gal aprofitava una passada a l’espai de Víctor, deixava a Cobeño al terra i la passava a Redondo perquè marqués a plaer. El Nàstic havia aconseguit el més difícil i ara tocava mantenir el resultat. Com era d’esperar, el Rayo ha llançat una ofensiva contra Rubén, amb diversos còrners i faltes, però sense trobar un gol, que sí que ha fet el Nàstic. Era el minut 93, N’Gal controlava una pilota i la deixava a Redondo, que
feia una passada magistral a Jandro. L’asturià ha batut a Cobeño i ha posat el 3 a 1 final al marcador, un resultat que permet als granes escalar posicions, recuperar la confiança i, perquè no, tornar a somiar.

Pel Nàstic han jugat: Rubén, Izquierdo (Jandro, min.69), Mairata, Tortolero, Mingo, Campano, Bauzá, Diop, Redondo, Víctor (Gibanel, min.86) i Moisés (N’Gal, min.74)