gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic participa en la XV Marató de Donació de Sang a Tarragona

Els Nanos Nous de Tarragona, el Mingo i la Rosona, protagonitzen el cartell d'aquesta edició

El Gimnàstic de Tarragona continua col·laborant en la Marató de Donació de Sang que aquest any es realitzarà el dissabte 14 de setembre des de les 9 fins les 21 hores al Recinte Firal, just davant l’estació de tren de Tarragona. En aquesta ocasió els Nans del Nàstic, el Mingo i la Rosona, són la imatge d’un dels actes més solidaris del calendari anual.

L’entitat grana anima a tots els socis i aficionats a col·laborar en aquesta causa compartint el nostre ADN Nàstic, la nostra sang, per ajudar a moltes persones.

Per a mostrar el compromís del club amb aquesta causa solidària, el responsable de màrqueting grana, José María Andreu Solé, i el responsable d’instal·lacions, Jordi Ruiz, s’han fotografiat al Nou Estadi amb el cartell d’aquesta edició, junt amb la Dra. Núria Vilanova, coordinadora d’equips mòbils i donació interna del Banc de Sang i Teixits i el Dr. Albert Soley, director del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Durant les 12 hores de Marató hi haurà diferents activitats i es podrà difondre a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #MSangTgn.

Tots els donants que vulguin col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits en aquesta nova edició de la Marató ho poden fer al Recinte Firal de Tarragona (Carrer d’Orosi, davant estació de RENFE) des de les 9 del matí fins les 9 del vespre. A més, tenen l’opció de reservar hora a donarsang.gencat.cat

El dissabte t’esperem per donar el millor de tu, dóna sang!

gimnastic-ucrania