El Nàstic s’apropa a la permanència

El Gimnàstic de Tarragona ha donat un pas molt important per assegurar la permanència a la segona divisió A, després de guanyar per 0 gols a 2 al camp del Cadis, un dels rivals directes. Els granes, que ja porten 8 partits sense conèixer la derrota, han mostrat la seva millor virtut: ordre en defensa i solvència en atac.
La primera part ha estat molt igualada, tot i que el Cadis, amb 18.000 aficionats donant suport, ha sortit amb la voluntat de marcar un gol ben aviat. Els granes, però, han aconseguit calmar el joc i fins i tot s’haguessin pogut avançar per mitjà de Jandro. Tan sols en el tram final dels primers 45 minuts els locals han buscat altre cop a Rubén. Ha estat el pitjor moment del Nàstic, que ha celebrat el xiulet que marcava la mitja part.
En la segona, els de Ferrando han tornat a controlar el partit, que s’ha posat de cara en el 25′, gràcies a un gol de Moisés, que ja va marcar contra el Sevilla Atlético, i altre cop de cap. La diana ha tranquil·litzat al Nàstic, que ha cedit la pilota al conjunt rival, mentre esperava una jugada a la contra per matar el partit. Aquesta ocasió ha arribat en temps de descompte, quan Maldonado ha centrat perquè Calle marqués el 0 a 2 a plaer.