gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic torna a la Rambla Nova per Sant Jordi

Roses solidàries amb Garden Masó-Navarro, autògrafs i múltiples activitats juntament a Xino-Xano

Tres anys després, a causa de la pandèmia, el Gimnàstic de Tarragona tornarà a estar present a la Rambla Nova de Tarragona per celebrar la Diada de Sant Jordi 2022. Aquest dissabte, dia 23, a partir de les 10 hores, es podran adquirir les tradicionals roses, en aquest cas solidàries, i entre altres activitats hi haurà un racó infantil per a tots els nastiquers que ho desitgin.

Per la compra de la rosa del Nàstic s’entregarà també un punt de llibre i els 4 € recaptats es destinaran a favor d’Ucraïna. En aquesta acció solidària hi participa Garden Masó-Navarro de Sant Cugat del Vallès.

A més a més, pel matí jugadors i jugadores signaran autògrafs a grans i petits:

  • Pol Domingo i Fran Carbia de l’equip masculí (11.30 – 12.30 h)
  • Josune Salvador, Georgina Morales i Carla Albadalejo de l’equip femení (12.30 – 13.30 h)
  • A més de Rubén Almazán i Álvaro Cano, capitans del Genuine (11.30-12.30 h)

El doble estand grana estarà situat a proper del monument del 125è aniversari (alçada Teatre Tarragona) i, juntament amb la Llar d’Infants Xino-Xano i el Voluntariat Grana, s’han preparat diferents activitats per al jovent: face painting, photocall de la Diada, concurs de pintura i obsequis del Nàstic.

En el cas del concurs de pintura, tots els nens i nenes que pintin els dibuixos de Santa Jordi i els seus pares ho publiquin a Instagram, mencionant el perfil oficial @nastictarragona, entraran al sorteig de lots de llibres i peluixos de la Diada. Al mateix estand es facilitaran còpies.

D’altra banda, a les botiges oficials l’Energia del Nàstic de l’Avinguda Catalunya i el Nou Estadi Costa Daurada es podran adquirir les dues samarretes oficials de joc i els cinc models de la de porter al preu de 45 € unitat. Aquesta promoció serà vàlida durant divendres 22 i dissabte 23.

gimnastic-ucrania