El Nàstic treu un punt de Las Palmas

El Gimnàstc de Tarragona ha empatat a 2 gols al camp de Las Palmas tot i posar-se dues vegades per davant en el marcador. Els granes sumen un punt important després de la derrota contra la Reial.
El partit ha començat de la millor manera possible. En el 15′, Campano ha tret una falta que ha entrat a la porteria sense que ningú la toqués. El gol feia mèrits al bon partit grana, que ha seguit dominant la pilota. En el minut 34, però, Gerardo ha empatat pels illencs a la sortida d’un córner.
El Nàstic ha seguit amb el domini durant la segona part, i just en el 53′ Diop ha fet justícia després de rematar un centre de Gibanel. Onze minuts després l’àrbitre xiulava penal a l’àrea tarragonina i Marcos Márquez s’encarregava de transformar-lo. Era el 2 a 2 definitiu.