El Nàstic treu un punt del camp del Xerez

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit un punt agredolç de la seva visita a Chapín, ja que ha aconseguit empatar a 2 després de jugar amb deu jugadors durant 87 minuts, però el segon gol del Xerez ha arribat en l’últim minut del temps reglamentari.
Just al minut tres les coses es complicaven pels granes. L’àrbitre expulsava el porter Roberto i xiulava penal a favor dels locals. Yordi marcava davant Juanmi i feia preveure un partit d’allò més complicat pels de Javi López que, dels quatre partits disputats a fora, en tres encontres han acabat amb un jugador menys. Campano, però, empatava pel Nàstic en l’equador del partit, gràcies a un altre penal i Gorka de Carlos, amb un gran gol, posava els granes per davant quan restaven només 10 minuts de partit. Semblava que els tarragonins aconseguirien la primera victòria a domicili, però Michel, també de penal (aquest molt discutit) ha deixat el marcador en el 2 a 2 final.