El Nàstic treu un punt valuós de Còrdova

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 2 gols en un partit vistós contra el Còrdova. Si les lesions posaven traves al conjunt de Javi López, aquesta vegada l’equip ha aconseguit sumar en un matx on els granes han acabat amb nou homes i remuntant un resultat advers. Tot i això ha estat el Nàstic el primer que ha marcat. A la sortida d’un còrner el central Tortolero feia el 0 a 1 en el minut 6 i posava les coses més fàcils. Però en el 25′ de la primera, l’àrbitre expulsava a Òscar Rubio amb vermella directa, en una decisió més que dubtosa. El Còrdova, llavors ha aprofitat la superioritat numèrica i a les acaballes de la primera ha empatat el partit. En la represa de la segona, els andalusos complicaven encara més les coses, i capgiraven el marcador. Les esperances semblaven perdudes pels tarragonins, però Pinilla, quan restaven 5 minuts, marcava de penal per fer l’empat a dos gols. Maldonado ha estat expulsat al minut 87 per acumulació de targes.

Pel Gimnàstic han jugat: Roberto; Òscar Rubio, Abraham (Mairata, m.63), Tortolero, Fede; Miku (Medina, m.30), Abel Buades, Arpón, Antonio López; Jandro (Pinilla, m.59) i Maldonado.