gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic viu Sant Magí 2021

Els jugadors descobreixen les tradicions tarragonines

Els futbolistes del primer equip Carlos Albarrán, Pol Domingo, Pol Ballesteros i el local Fran Carbia, exercint d’amfitrió, s’han apropat a la Floristeria Romeu de la Plaça Verdaguer per conèixer les tradicions pròpies de la Festa de Sant Magí, patró de Tarragona.

Les festes presents del 2021, que es van iniciar el 15 d’agost, es preparen per la jornada de demà, dijous 19, Dia de Sant Magí. Els quatre futbolistes han rebut obsequis de marxandatge de la festa i han pogut beure de l’aigua de Sant Magí. També han col·laborat amb el repartiment a la mateixa floristeria Romeu, punt de distribució de la jornada, que exposa amb orgull la bandera del Nàstic. Aprofitant l’ocasió, els mateixos jugadors han fet entrega dels abonaments 2021-2022 a socis de l’entitat que han acudit a l’encontre. 

Els jugadors grana, a excepció de Fran Carbia, han conegut com es realitza la popular baixada de l’aigua de Sant Magí de la Brufaganya, que aquest any arriba a la 28a edició. Tot i que per segon any consecutiu no s’ha realitzat com és habitual, fent la ruta amb els carros i cavalls.

Aquest 2021, la baixada s’ha fet amb un transport d’època, concretament una Fordson Pickup dels anys 70 que ha completat la ruta de 66 km que separa Sant Magí de la Brufaganya i Tarragona.

Els Portants han sortit a les 7 hores i, després de les parades a Santes Creus, Bràfim i Nulles, han arribat al Portal del Carro de Tarragona a les 14 hores.

gimnastic-ucrania