gimnastic-banner-the-beat-challenge

El nostre infantil A a un pas de l’ascens

Els de Paco Pastor A a un pas de l’ascens a divisió d’honor

Els infantils de Paco Pastor necessiten tan sols un punt a falta de 18 per jugar per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor

Els grana van guanyar la setmana passada amb claredat a l’Escola F. Delta de l’Ebre, per un contundent 1-5. El Nàstic va dominar el partit en tot moment sent molt superiors al rival. A la primera meitat la manca de punteria va impedir que els visitants marxessin als vestidors amb un marcador més ampli. L’electrònic mostrava un ajustat 0-1 que no feia justícia al joc desplegat pels de la capital.

A la segona meitat  el Nàstic va saber sentenciar amb 3 gols en tan sols 10 minuts de joc. D’aquí al final el partit va tenir un únic color grana. El joc es desenvolupava sempre a camp rival i el domini de la pilota era pels de Pastor. Al final, victòria clara i 3 punts més per un equip que està quallant una gran temporada.

De fet, els nostres es troben ara a tan sols 1 punt de segellar matemàticament l’ascens. Els grana necessiten només 1 del 18 punts que resten per a proclamar-se nou equip de Divisió d’Honor.

La primera oportunitat aquest diumenge 24, a les 18 hores, a l’Estadi Municipal de Sant Salvador. El  rival, el Calafell, és vuitè, amb 35 punts, vint menys que el Nàstic.

gimnastic-ucrania