gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nou Estadi elimina barreres arquitectòniques

El Nou Estadi es segueix adaptant per fer més confortable l'estança a tots els espectadors que vénen a veure els partits del Nàstic. Per aquest motiu, i des d'aquesta temporada, les persones minusvàlides que vagin en cadira de rodes poden ocupar una localitat a la Tribuna.

Fins la temporada passada, l'espai reservat per aquest col·lectiu era, únicament, el de la Preferent. Aquella era l'única graderia que gaudia dels accessos adaptats per a què hi poguessin accedir. Ara el Nàstic ha realitzat les obres pertinents per tal que la graderia de Tribuna Inferior també pugui ser ocupada.

Amb aquesta finalitat s'ha instal·lat una rampa a la porta número set (la darrera abans d'arribar al Gol de Muntanya), que porta directament a dues llotges reservades per a la gent amb aquest tipus de discapacitat.

A més, per tal de fer més fluid el trànsit a la zona de tribuna, es mantindrà obert el nou accés al Museu Presidencial. Aquesta porta, situada de cara a la porta 6 de Tribuna (i no de cara al passadís) s'ha obert amb la finalitat de que no es col·lapsi el passadís de la Tribuna Inferior en els partits que es juguen al Nou Estadi. D'aquesta manera, i sobretot a la mitja part dels encontres, la gent que accedeixi des de la llotja al Museu i els assistents a Tribuna podran circular amb més facilitat i s'evitaran les cues que es podien generar en aquest punt concret.

gimnastic-ucrania