El Nàstic aconsegueix la salvació en una tarda completa

El Nàstic continuarà sent equip de Segona A una temporada més. Els grana han aconseguit la salvació després de guanyar a l'Albacete per 2-1 i que el seu rival directe, el Salamanca caigués per 5 gols a 1 contra el Barça B. Els d'Oliva han demostrat la importància de sumar els tres punts aquesta tarda i l'afició no ha defraudat, ja que el Nou Estadi presentava un ple de més de 13.000 espectadors.

Els locals només saltar al terreny de joc han tingut una primera bona ocasió de mans de Sanchón però el xut del jugador ha sortit massa creuat. Tato per l'Albacete al minut cinc també ho ha intentat des de fora de l'àrea però sense sort. Al 10' Mairata ha rematat al travesser una falta que ha ficat Manel Ruz. Al 22' Sanchón ho ha tornat ha intentar però Miguel ha refusat la piltoa fora. Al minut 31 Jorge Pina pels visitats ha pogut marcar però el seu xut l'ha refusat Rubén Pérez a córner. Quan el Nàstic portava el control i el domini del joc ha arribat el gol de l'Albacete que ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre l'equip grana. Però just abans d'arribar al descans, Felipe Sanchón amb un xut ras ha marcat el gol de l'empat pels tarragonins. Amb l'empat a l'electrònic s'ha arribat a la mitja part.

Després del descans els grana han continuat buscant el gol i al 47' Powel ha tingut una bona ocasió però Miguel ha tret la pilota de sota els pals. I al 51' Bergantiños ha fet pujar el gol de la victòria i de la salvació dels grana. El gallec ha empès l'esfèric al fons de la xarxa després de que la pilota caigués als seus peus quan un cop de cap de Powel l'ha refusat el meta de l'Albacete. Després del gol, els grana encara volien més i han seguit arribant amb perill a la porteria de Miguel. Al minut 76' el col·legiat ha anulat un gol de l'Albacete que podria haver suposat l'empat.

El proper cap de setmana el Nàstic disputarà el darrer partit d'aquesta temporada, al Toralín davant la Ponferradina.