gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic et porta a un nou sopar-maridatge del restaurant Castillo de Javier

El restaurant Castillo de Javier realitza el dijous 21 de novembre un nou sopar – maridatge , amb la ponència del senyor Joan Rosell , president de la CEOE , a partir de les 20:30 h . Una vetllada organitzada conjuntament amb la CEPTA , i en què el restaurant proposa un menú especial per a l'ocasió , amb productes relacionats amb l'ànec .

El menú per persona té un preu de 40 euros . Les reserves es poden fer trucant directament al restaurant , al número 977352222 , fins demà dijous al migdia .

EL CASTELL

El restaurant homenatja , amb el seu nom , al mític castell construït entre els segles X i XI com a fortalesa de vigilància a la frontera entre Navarra i Aragó .

Aquesta fortificació va ser testimoni el 7 d'abril de 1.506 del naixement de Sant Francesc Xavier , patró de Navarra i de les Missions . Aquest fet va ser el que ha convertit , amb el pas dels segles , a aquest castell en centre de peregrinació i símbol del poble navarrès .

EL RESTAURANT

Inaugurat el 1989 , proposa una suggerent barreja de cuina tradicional i ambient elegant .

L'homenatge a Navarra del Restaurant Castillo de Javier no es limita només al nom . La seva cuina , inspirada en la tradició Navarra , barreja verdures , carns, peixos i mariscs basats en productes de primeríssima qualitat .

gimnastic-ucrania