El Nàstic perd davant la Real Societat després d’un gol dubtós

El Nàstic ha sumat la primera derrota de la temporada després de perdre ahir davant la Real Societat per 1-2. Els locals van ser superiors durant els primers minuts de partit i van tenir varies ocasions per marcar, però després el domini va ser pels homes de Lasarte. Amb l'empat a 0 al marcador es va arribar al descans. Aguirretxe a la sortida d'un córner va anotar el 0-1 pels donostiarres al 17 de la segona part i només cinc minuts després Roberto empatava l'encontre amb un gran gol de vaselina i gràcies a l'assistència de Fachan. En temps afegit, el col.legiat Hevia Obras va donar per vàlid el gol de Bueno. La pilota es va quedar a la línia de porteria de Rubén i l'assistent va considerar que era gol.

Després de la derrota d'ahir, els granes han aconseguit quatre punts de 9 possibles. El proper dissabte jugaran contra l'Osca.