El Nàstic supera l'Albacete als penals

El Nàstic ha superat a l’Albacete als penals en partit de segona ronda de la Copa del Rei. Els dos equips han empatat a 1 gol després de 120 minuts però ha estat el Nàstic qui ha estat més encertat als penals (4-1).
Partit igualat a la primera part el que han ofert Nàstic i Albacete, amb arribades a les dues àrees. Els grana però, han patit un contratemps ja al minut 4, quan Reina s’ha hagut de retirar i ha entrat Tomeu per rellevar-lo a la porteria.
El primer xut clar no ha arribat fins al minut 26, quan Giner per la banda esquerra i després d’una contra ha enviat la pilota per sobre del travesser. A deu minuts per finalitzar els primers 45 minuts, el Nàstic ha estirat línies i, amb una pressió a la sortida de pilota, ha gaudit de dues bones ocasions. Primer ha estat Querol, qui no ha encertat a rematar una bona centrada de Giner i després Verdú, en la darrera jugada de la primera meitat, ha rematat desviat.
Sense canvis a la represa, el Nàstic ha sortit decidit a marcar primer. Ho ha intentat Rubio a pilota aturada i també David Sánchez, que havia entrat al terreny de joc pel mateix Rubio. Però ha estat en una jugada de rebots que els de Santi Castillejo han trobat el gol al minut 65. Querol, atent dins de l’àrea petita, ha aprofitat un rebuig per fer el gol grana de taló.
Deu minuts ha estat el Nàstic per davant en el marcador, fins que Samu, de xut creuat, ha superat Tomeu. Amb empat a 1, cap dels dos equips ha tingut cap ocasió clara per desfer la igualada i evitar la pròrroga.
En els 30 minuts extres de joc, el Nàstic ha vist com se li ha posat el partit de cara per la segona groga que ha vist el capità de l’Albacete, Miguel Núñez. Els grana s’han bolcat a l’atac, però cap internada ha estat recompensada amb el gol.
Ja a la tanda de penals, els quatre llançadors grana, Verdú, Viale, David Sánchez i Giner no han comès cap error i gràcies també a l’encert de Tomeu, que ha aturat dos penals, el Nàstic jugarà la tercera ronda del campionat.