El Nàstic supera l'eliminatòria de Copa del Rei als penals

El Nàstic ha superat la primera ronda de la Copa del Rei després d’imposar-se a l’Alcoyano. Els grana han empatat a 1 després de 120 minuts de joc, però han acabar emportant-se el partit a la tanda de penals (4-2).
Primera part sense ocasions clares per a cap dels dos equips. El Nàstic ha iniciat el partit buscant la porteria rival i, amb pilotes llargues, ha intentat guanyar l’esquena als defensors de l’Alcoyano. D’aquesta manera els granes han arribat a la zona de tres quarts però sense posar a prova al porter Bouba.
A l’altra banda del camp, els de Castillejo no han patit per desarticular les arribades dels davanters blanc-i-blaus i Tomeu no ha hagut d’intervenir en cap jugada perillosa.
Amb el mateix resultat inicial ha començat el segon temps. Castillejo ha realitzat el primer canvi als pocs minuts, donant entrada a Lago Júnior per Rubio. El partit ha transcorregut de la mateixa manera que ho venia fent a la primera part. El Nàstic buscant la jugada llarga però sense portar perill. L’eliminatòria s’hauria pogut posar de cara al minut 67. L’àrbitre ha assenyalat penal però Verdú no ha transformat des dels onze metres.
David Sánchez i Marcos han entrat al terreny de joc poc després per Kike Tortosa i Giner. Després del penal fallat el Nàstic ha patit uns moments d’incertesa, quan l’Alcoyano ha aprofitat per arribar amb perill a l’àrea grana. Això no obstant, cap dels dos equips ha aconseguit obrir la llauna i amb 0-0 al marcador ha començat la pròrroga.
I millor no hauria pogut començar, ja que al primer minut Marcos ha centrat al segon pal on arribava Querol per fer el primer de cap. Però poc ha durat aquest avantatge perquè Javi Rubio ha fet la igualada als dos minuts de finalitzar el primer temps de la pròrroga. Lago Júnior ha vist la targeta vermella directa, pel que el Nàstic ha hagut de jugar els 15 minuts restants amb 10 homes. Cap dels dos equips ha pogut desfer la igualada i la eliminatòria s'ha decidit als penals.
Marcos, Viale, David Sánchez i Rocha han fet els quatre gols que han valgut el bitllet cap a la següent ronda. El Nàstic s'enfrontarà a l'Albacete la setmana vinent.