gimnastic-banner-the-beat-challenge

El play-off d’ascens comença a Vigo!

Viatge i entrada per 30 € + possibilitat de nit d’hotel

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Galícia per donar suport a l’equip en la semifinal del play-off d’ascens a Segona Divisió. Per aquesta ‘final’ davant el Racing Club de Ferrol, el viatge es farà en autocar i tots els nastiquers que ho desitgin es poden acollir a la promoció.

Tal i com s’ha fet en anteriors partits a domicili, l’entitat subvenciona el desplaçament per donar les màximes facilitats als socis i aficionats i junts fer un pas més cap a l’objectiu d’ascens. El viatge està valorat en 85 € (18 € de l’entrada i 67 € de l’autocar) i el Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD ha decidit assumir el 65% del cost.

D’altra banda, tots els socis i aficionats que viatjaran amb els seus propis mitjans, caldrà que prèviament retirin l’entrada a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada; aquestes estaran disponibles a partir de dimecres a la tarda. Recordem que l’entitat grana subvenciona íntegrament el cost.

El duel davant el Racing Club de Ferrol es disputarà aquest diumenge 5 de juny, a partir de les 18 hores, a l’Estadio de Balaidos (Vigo). Els horaris d’autocar previstos són els següents:

  • Sortida (Nou Estadi Costa Daurada): dissabte a les 23.55 h.
  • Arribada aproximada a Vigo: diumenge 5 a les 15 hores.

La tornada a Tarragona s’efectuarà el dilluns, dia 6, a les 8 hores. L’arribada aproximada al Nou Estadi Costa Daurada serà a les 23 hores del mateix dilluns.

Per aquest desplaçament es pernoctarà a Galícia i per aquest motiu l’entitat grana també ofereix diferents possibilitats per fer la nit de diumenge a Vigo (hotel situat a 2 km de l’Estadio de Balaidos).

  • Triple: 67 € / habitació
  • Doble: 45 € / habitació
  • Individual: 40 h / habitació

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania