gimnastic-banner-the-beat-challenge

El president valora la temporada 2020-2021

També les claus del futur esportiu més immediat

Josep Maria Andreu, acompanyat dels consellers Jordi Virgili i Juan Morán, així com el director esportiu Sergi Parés, ha comparegut públicament davant els mitjans de comunicació per fer el tancament esportiu de la present temporada 2020-2021 i anunciar els pròxims passos que seguirà la institució en vistes al proper curs a la Primera Divisió RFEF.

Després d’acordar-ho el Consell d’Administració de la SAE, el president ha comunicat que no se li oferirà la renovació al tècnic Toni Seligrat per continuar al capdavant de la banqueta. “Els dos objectius eren jugar a Primera RFEF i jugar el play-off. El primer l’hem fet amb una bona temporada. Ha estat satisfactòria. Vull agrair a Toni Seligrat la seva feina”, ha comentat Andreu, afegint que “la temporada la valorem com positiva. Hem d’estar contents d’estar a la Primera RFEF. És una llàstima que no hagi sortit com volíem.”

El dirigent grana ha destacat que “treballem per buscar tècnic, així com renovar a jugadors i d’altres que no continuaran. Ens prendrem uns dies de reflexió, no tenim pressa en escollir la persona que dirigeixi l’equip”.

Josep Maria Andreu ha recordat la importància de l’apartat econòmic i la del pressupost per la temporada vinent, que va lligat als ingressos. Mencionant que “per quedar primers s’han de tenir ingressos. Arriscarem com fins ara però no farem un pressupost de 4 milions d’euros perquè el club quedi liquidat en alguns anys”. Tot i això, Andreu ha deixat clar que “l’objectiu és tornar a la lliga professional i en aquest objectiu treballarem”.

També ha volgut agrair la confiança de tots els socis que han fet costat, remarcant que “sabem que tornarem, tenim una massa social forta i que ens ha ajudat en un any complicat, un any de pandèmia”.

Finalment, el president del Consell d’Administració de la SAE ha deixat clar que durant la temporada s’ha volgut renovar a Roger Brugué i que el jugador estava disposat, sempre i quan s’ascendís a la categoria de plata. Anunciant que “fa dues o tres setmanes, va rebre una oferta de Primera Divisió i la va acceptar. Entenem que un jugador jove vol tenir aquesta oportunitat i no hi ha res a dir del seu comportament”.

 

gimnastic-ucrania