Elche CF 4 – 4 Nàstic

Partit disputat i ple de moció entre el conjunt valencià i el català. Els primers compassos de joc i els últims han estat frenètics a totes dues àrees, arribant fins als 8 gols. Àlex López, amb un doblet, Tejera i Jean Luc han estat els anotadors grana. El Nàstic ha estat capaç de remuntar un 3-1 advers, fins al 3-4, però Dorca posat la igualada per als il·licitans.

Només començar el partit, dintre del primer minut de joc, els nastiquers han disposat de dues ocasions de gol. Primer ha estat Gerard amb una rematada des de dintre l’àrea, que el porter Juan Carlos han tret amb complicacions; després, Rharsalla ha buscat la rematada ajustada al segon pal. La pilota s’ha escapat a fora per pocs centímetres. La primera arribada local ha estat al minut 2, en una centrada que s’ha anat enverinant i Saja ha enviat a córner. En el 6’, gràcies a la pressió, Gerard ha provocat l’errada del porter en el moment de servir de porteria. La pilota ha impactat a l’espatlla del gironí, i per molt poc no ha pogut marcar el primer gol. Un minut després ho intentava Dorca de volea, però la pilota es perdia per sobre el travesser. Mentre que en el minut 12 ha arribat el primer gol del matx. Pilota de Uche a l’espai per a Àlex López. El tarragoní guanyava la posició al defensor i marcava amb la dreta. Tres minuts després, Nino posava la igualada després de l’assistència de Pedro. En el 19’, Matilla provava el xut llunyà i la pilota s’estavellava al pal de la porteria visitant. I en la jugada següent, Nino tornava a marcar. El veterà davanter rematava de cap una centrada d’Hervías. A partir del 2-1, el partit ha baixat la intensitat. Els locals defensaven la seva porteria i el Nàstic portava el control del partit a zona de mitjos. En el 34’ i 35’, els homes de Vicente Moreno han arribat consecutivament per cadascuna de les dues bandes d’atac. Per pocs centímetres, les dues centrades no han suposat l’empat dels tarragonins. Mentre que en els últims minuts han estat els valencians qui buscaven augmentar distàncies al marcador. Primer, Suzuki, interceptava una opció de gol; després, Zahibo, sota pals, refusava la pilota per evitar el gol. L’última ocasió del primer temps ha estat una rematada de cap de Gerard, que Juan Carlos ha pogut atrapar.

A la represa, Tejera i Uche han estat els primers en provar-ho mitjançant rematades llunyanes que han estat esvaïdes pel porter dels blanc-i-verds. En el 54’, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi, després de les molèsties físiques de Gerard, que avui jugava en posicions d’atac. Jean Luc ha ocupat el seu lloc, l’extrem dret. El minut 60, Uche ha gaudit d’una bona ocasió però, novament, Juan Carlos treia una bona mà i enviava a córner. En el minut 63, el conjunt entrenat per Alberto Toril aconseguia el tercer gol. Un bon llançament de falta de Matilla, s’ha colat per l’escaire esquerre de Saja. Un minut després, doble canvi en les files grana. Maloku i S. Emaná han ocupat les posicions de Rharsalla i Uche. Mentre que en el 65’, l’àrbitre ha decretat penal després d’unes mans locals a l’interior de l’àrea. Tejera ha transformat la pena màxima i posava el Nàstic dintre el partit. En el 69’ era Maloku des de la distància qui buscava el gol. La pilota ha impactat en un defensor i ha estat córner. Des del servei de cantonada ha arribat l’empat. Tejera ha centrat, Bouzón ha perllongat per a la rematada de Suzuki, pilota al pal i, Àlex López, amb l’exterior de la bota, ha posat l’empat a tres. Mentre que cinc minuts després, una centrada del golejador Àlex López, l’enviava Jean Luc al fons de la xarxa per posar el 3-4. L’alegria ha durat poc, ja que quatre minuts després, Dorca ha connectat un xut potent des de fora l’àrea i tornava a situar l’empat al vídeomarcador. En els últims minuts de joc no s’han vist ocasions de gol. El joc, contínuament interromput amb faltes per part de tots dos equips, ha dificultat que el resultat final variés. Ja en temps afegit, Bouzón ha estat expulsat per doble targeta groga. El local Rober Correa ha estat l’últim en buscar el gol, en un xut des de la mitja distància que ha sortit desviat. A la conclusió, nou empat dels tarragonins que els fa sumar 6 punts a la classificació de la LaLiga 1|2|3.

El proper enfrontament grana serà de Copa del Rey. El dimecres 12, a les 17 h, el Nàstic jugarà a Vallecas davant el Rayo Vallecano buscant superar l’eliminatòria copera. Mentre que en la jornada 10, el conjunt entrenat per Vicente Moreno sortirà a per la victòria davant el Real Valladolid. El matx es disputarà el diumenge, dia 16 d’octubre, a les 18 hores, al Nou Estadi.

Alineacions

Elche CF: Juan Carlos, Rober Correa, Javi Noblejas, Matilla (Pelayo, 83’), Alex Fernández (Guillermo, 71’), Nino, José Ángel, Pedro (Liberto, 80’), Hervías, Josete i Dorca.

Nàstic: Saja, Suzuki, I. Bouzón U.Z, Xavi Molina, Mossa, Tejera, Zahibo, Gerard V. (J. Assoubre, 54’), M. Rharsalla (Maloku, 64’), Àlex López i Uche (S. Emaná, 64’).

Gols

0-1, Àlex López (12’); 1-1, Nino (15’); 2-1, Nino (19’); 3-1, Matilla (63’); 3-2, Tejera (67’); 3-3, Àlex López (70’); 3-4, J. Assoubre (75’); 4-4, Dorca (79’).

Targetes

I. Bouzón U.Z. (21’; 90+2’, expulsat per doble groga), José Ángel (40’), Zahibo (61’), Mossa (61’), Matilla (64’; 85’, fora del camp, expulsat per doble groga), Saja (77’), Nino (84’), Josete (90’) i J. Assoubre (90+1’).

Àrbitre

Sr. Pablo González Fuertes (Col·legi asturià)

Partit corresponent a la jornada 9 de LaLiga 1|2|3. 7061 espectadors. Estadi Martínez Valero, Elx.