Elche CF Ilicitano 0 – 2 Nàstic

El conjunt grana acomiada el 2014 amb una nova victòria, la segona consecutiva. Els gols de Rayco i Luismi a la primera meitat han estat suficients per vèncer al conjunt il·licità, un dels millors com a local. Els de Vicente Moreno marxen de vacances de Nadal dintre de les posicions de privilegi del grup III de Segona Divisió B amb un total de 32 punts.

El Nàstic ha mostrat una molt bona imatge des del primer minut d’enfrontament. El primer gol no ha tardat. Rayco ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador al minut 5 de joc. Després de recuperar una pilota a camp contrari, el davanter ha superat un defensa contrari i, des de dintre de l’àrea, ha superat a José Carlos amb un fort xut. El conjunt local ha intentat crear joc però les diferents línies defensives grana, començant per la línia atacant, s’han mostrat quasi bé insuperables durant tot el partit. Luismi s’ha mostrat molt actiu en la faceta ofensiva i ha tingut el segon gol a l’equador de la primer meitat. La pilota no ha trobat porteria. L’equip grana ha estat letal per les bandes; la velocitat de Gerard, Giner i Rayco creava molts problemes als locals. De fet, una bona internada per banda dreta de Gerard i la posterior passada enrere des de línia de fons ha estat a punt de significar el gol de Marcos. El porter local ha pogut aturar la seva rematada a boca de gol. Després de les dues bones ocasions anteriors, al minut 38, Luismi ha instal·lat el segon gol visitant al marcador. La jugada d’atac grana ha finalitzat amb una assistència de Marcos a Luismi que, després d’un rebot, ha pogut controlar la pilota a la frontal de l’àrea. El jugador extremeny ha fet el seu tercer gol en lliga amb un xut ajustat a la base del pal dret de José Carlos. Uns minuts després, el mateix Luismi, hauria pogut fer el tercer però s’ha topat amb una bona aturada del porter local. Amb la renta favorable de dos gols s'ha arribat al temps de descans.

Després de la represa, la dinàmica del partit ha estat similar a la primera meitat. Els dos equips controlaven la pilota en diferents trams del partit i les ocasions de perill eren de color grana. L’entrada de Lago Jr al lloc de Giner, al minut 59, ha seguit aportant profunditat per banda esquerra. De fet, l’ivorià ha pogut marcar amb un xut llunyà, però la seva rematada ha sortit a fora de porteria. Vicente Moreno ha volgut controlar la pilota i assegurar el resultat amb l’entrada de Cristóbal i Xavi Molina al terreny de joc; Marcos i Luismi han estat els jugadors substituïts. Ja a la recta final s’hauria pogut marcar el tercer. Xisco, al minut 87, s’ha topat amb el pal a la sortida d’un córner. I el porter local ha realitzat dues bones aturades en temps afegit. Primer, amb una rematada de Gerard des de dintre de l’àrea després d’una jugada personal i, posteriorment, ha tret una bona mà a la rematada creuada de Cristóbal. Amb el resultat de 0-2 s’ha arribat a la fi del partit.

La primera plantilla grana marxa de vacances nadalenques amb 32 punts i ben situat a la taula classificatòria. Els entrenaments es reprendran el dilluns 29 de desembre. Mentre, el proper partit, l’últim de la primera volta del campionat, es jugarà davant el Villarreal CF ‘B’. L’encontre es disputarà el diumenge 4 de gener, a les 12.00 hores, al Nou Estadi.

Elche CF Ilicitano: José Carlos, Pepe, Nacho, Fran, Hostench, Sergi ( 71'), Arques, Agudo, Anaba (58'), Anaba i Rubio (58'). També han jugat: Nico (58’), Joaquin (58’) i Javi Llor (71’).

Nàstic: Reina, Gerard, Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa, Manolo Martínez, Rocha, Luismi (87'), Giner (59'), Rayco i Marcos (68'). També han jugat: Lago (59’), Cristóbal (68’) i Xavi Molina (87’).

0-1, Rayco (5'); 0-2, Luismi (38').

Estadi Díez Iborra d’Elx. Jornada 18 del Grup III de Segona Divisió B.