gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els 5 capitans del Nàstic demanen el suport de l’afició

Aquest matí els 5 capitans del Nàstic han comparegut en roda de premsa, en representació de tota la plantilla, per demanar el suport de l'afició pel partit d'aquest dissabte contra el Tenerife al Nou Estadi. Segons els capitans, aquest és el partit més important de la temporada contra un rival directe com és el Tenerife, i han destacat que necessiten que l'afició els recolzi al camp. "El club ha fet moltes mobilitzacions per omplir el Nou Estadi i tots junts estic segur que sortirà bé" ha comentat Carles Mingo. El capità Mingo ha recordat que l'afició sempre ha estat al costat de l'equip i ha respòs a totes les crides que s'han fet, i està convençut que aquesta vegada serà igual.

"Sortir victoriosos abans de les dos sortides seria molt important" ha destacat Mingo. I és que els grana, després de rebre el Tenerife, han d'afrontar dos partits consecutius fora de casa. Els jugadors han analitzat el proper rival, "ens trobarem un Tenerife ferit a nivell esportiu i intern. És un equip amb molt potencial però per circumstàncies no ho està demostrant" ha comentat Mingo. Per als capitans, el club que més motivat arribi als últims 10 partits ho tindrà millor, "aquí es respira un altre ambient i segur que això al final suma, si es segueix amb aquest dinamisme, que la plantilla sumi i l'afició ho doni tot sortirem més aviat del què ens pensem" ha comentat el primer capità del Nàstic.

Segons Mingo l'afició del Nàstic sempre respon en els partits més importants, i ha esmentat com a exemple el partit de la passada temporada contra l'Elx. "Quan l'afició respon, la plantilla tira els partits endavant, si el Nou Estadi s'omple juguem molt més còmodes" ha destacat el capità del Nàstic.

 

gimnastic-ucrania