gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els primers jugadors del Nou Estadi

Homenatge i ovació als que van defensar l’escut fa 50 anys

El partit davant el Real Madrid Castilla es va iniciar i va acabar amb celebració a la gespa i a les grades del Nou Estadi. En la prèvia del duel, el Gimnàstic de Tarragona va retre homenatge al president i sis dels jugadors que van participar en el partit inaugural del Nou Estadi l’1 de febrer de 1972, disputant l’amistós entre l’equip grana i el FC Barcelona.

El president Josep Maria Andreu va ser encarregat de rebre als homenatjats a l’accés presidencial i just abans de l’inici del duel de Primera RFEF Footters, van saltar a la gespa del Nou Estadi.

L’expresident, José Luís Calderón, i els exjugadors José Luís Basterra, Francisco Company, Manuel Crujera, Àngel Garcia i Fernando García-Ramos van rebre de mans de l’actual president i dels consellers de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny i Mary López, una samarreta commemorativa i personalitzada amb el mateix nom que figura en l’acta arbitral del partit inaugural.

Tots els assistents a les grades del Nou Estadi van ovacionar als protagonistes abans de presenciar la victòria del seu Nàstic des de la llotja presidencial.

L’acte de diumenge ha encetat les accions que el Gimnàstic de Tarragona realitzarà durant aquest curs per commemorar els 50 anys de la casa de tots els nastiquers, el Nou Estadi.

gimnastic-ucrania