gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis envaeixen el camp

El Nou Estadi ha estat avui una gran festa grana. 120 socis del Nàstic han sentit el que és jugar al Nou Estadi. Els aficionats i aficionades que van recollir el seu carnet durant aquesta primera setmana de renovacions han pogut gaudir d'un partit de futbol com si fossin autèntics professionals. Tots els socis han pogut experimentar les sensacions que té un jugador del Nàstic cada diumenge. Des de canviar-se al vestuari de l'equip, recórrer els passadissos del Nou Estadi amb els nervis a flor de pell a punt d'afrontar el matx, saltar al terreny de joc, córrer amb la pilota als peus o marcar algun gol i celebrar-ho amb la resta de companys. Tota una experiència que recordaran d'ara endavant cada cop que s'asseguin a la graderia, ja com a aficionats, per veure els partits del Nàstic.

Avui ha estat una jornada de futbol, diversió, sensacions i molta calor que ha començat a les 8.30 del matí, quan s'ha convocat a tots els socis. L'emoció i l'alegria es respirava a l'ambient, i es veia a les cares dels aficionats que tenien moltes ganes de que comencés a rodar la pilota. Poc després, a les 9:00 sonava el xiulet inicial del primer partit i minuts després ja ha arribat el primer gol a la porteria del gol de muntanya. Com si fos un partit real, després del gol ha començat a sonar per megafonia "l'Amparito Roca" com quan marquen els jugadors del primer equip. A més, a l'inici de cada partit s'ha pogut escoltar l'himne del Nàstic quan els equips saltaven al terreny de joc. Després del primer enfrontament tots els participants s'han fet una foto de familia al mig del camp. A les 9:50 era el segon grup de participants el que saltava a la gespa per disputar el següent encontre, en el qual els gols també han arribat molt aviat, i a les 10:40 els darrers socis disputaven el tercer i últim partit del matí. Els 120 socis que han pres part d'aquesta experiència s'han dividit en sis equips de vint jugadors, tot i que alguns han participat en més d'un encontre. Cada partit ha tingut una durada de 45 minuts i han estat arbitrats per dos reconeguts nastiquers, Agustí Mallol i Epi. A més, s'han repartit samarretes de diferents colors amb l'eslògan "envaeix el camp".

El Nàstic ha dut a terme per primer cop aquesta acció destinada als socis que han renovat el seu abonament per la temporada 2011-12 durant aquesta passada setmana. Una iniciativa que s'emmarca dins la campanya de socis 'Envaeix el camp'. En els primers sis dies gairebé 700 socis ja han retirat el seu carnet, dels quals més de 50 fan referència a noves altes.

gimnastic-ucrania