gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis rebran gratuïtament el calendari del Nàstic 2021

A partir de demà, als punts de venda oficial grana

El Gimnàstic de Tarragona informa a tots els socis que a partir de demà, dijous 24 de desembre, els socis d’aquesta temporada podran recollir totalment de franc el calendari oficial del nou any 2021 patrocinat per Òptiques Teixidó.

Per aconseguir aquest obsequi que l’entitat fa a tots els seus abonats per aquestes festes de Nadal, caldrà presentar el carnet de soci 2020-2021 a la mateixa Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona o a la del Nou Estadi. A més, tots els aficionats, siguin socis o no, que facin una compra als punts de venda oficials, també rebran el nou calendari.

Els recordem que l’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores; mentre que per la tarda, la botiga del Nou Estadi estarà a disposició dels seguidors de 17 a 19.30 hores.

Demà, dijous 24 i també el 31 de desembre, només s’obrirà pel matí la Botiga Museu i a la tarda estaran els dos punts de venda tancats.

Ambdós locals estaran adaptats a les mesures de comerços establertes per la Generalitat de Catalunya. Tots els productes també a gimnasticdetarragona.shop

gimnastic-ucrania