Empat agredolç de La Pobla a Gavà (2-2)

El CF Pobla de Mafumet seguirà una jornada més en posicions de playoff després de l'empat a dos gols aconseguit aquest diumenge a Gavà. Julio Rico en el temps de descompte de la primera part ha fet el seu sisè gol de la temporada, i ha avançat al filial grana en el marcador. A l'inici del segon temps, un autogol de Vélez ha establert l'empat, però en el minut 21 el davanter Fran Carbia ha rematat de cap una centrada de Julio Rico i establint el 1-2. En la recta final del encontre, Cristino ha estat expulsat en veure la segona groga. Poc després un penal comès per Vélez en el minut 86 ha servit perquè Cervantes establís el empat a dos final.

Destacar que en aquest encontre s'ha produït un fet històric, en el mateix terreny de joc han coincidit tres Coch, Dennis i Joel (germans) i Aleix (cosí).

El pròxim diumenge, a les 12:00h el AE Prat visitarà el camp de La Pobla, en un nou duel per seguir set dies més en zona de playoff.