Empat d’honor

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 2 gols contra l'Hércules a Alacant, en un bon partit dels granes, que han tingut ocasions per endur-se els tres punts del Rico Pérez. Els granes s'han avançat en dues ocasions, però la qualitat dels locals els ha fet conformar amb un punt. Just cinc minuts abans de finalitzar el primer temps Víctor Casadesús ha fet un gran gol en una jugada de contraatac, però tan sols 3 minuts després l'Hércules ha emptat mitjançant Morán. En la segona part els granes haurien pogut marcar en dues ocasions per mitjà de Jose Mari, però ha estat un alacantí, David Bauzà, qui ha posat l'1 a 2 en el marcador. El Nàstic es trobava còmode i plantava cara a un dels equips immersos en la lluita per l'ascens, però llavors ha aparegut Tote, que ha posat el definitiu empat a 2 al marcador. Després del punt aconseguit a Alacant, la plantilla del Gimnàstic gaudirà de festa dilluns i dimarts.