Empat poc just

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 1 gol contra l’Alacant en un partit en què els granes haguessin pogut guanyar de manera còmode, però el poc encert en la primera mitja hora de partit els ha condemnat al repartiment de punts.
El Nàstic hagués pogtu avançar-se a partir de dos xuts de Diop i un de Jordi Alba, però el porter visitant ha estat molt encertat. Eren dels millors minuts dels de Tarragona a la lliga, ja que tocava i tenia el rival dins el seu terreny de joc. A mesura que ha anat avançant el cronòmetre, el partit s’ha anat refredant i l’Alacant ho ha aprofitat per arribar a l’àrea de Rubén amb alguna jugada aïllada. En una d’aquestes Germán ha aconseguit enganxar de cap un bon centre de Capi i posar el 0 a 1 al marcador. Màxima efectivitat del conjunt alacantí.
En la segona part els de César Ferrando han buscat el gol de l’empat de manera descarada. L’Alacant deixava jugar els granes i encara més quan Luis Gil ha vist dues targetes grogues i ha hagut d’abandonar el terreny de joc. Llavors la pressió local ha estat màxima i Tortolero, a la sortida d’un córner, ha posat l’empat al marcador. Encara quedaven 25 minuts de partit i el Nàstic ha seguit buscant el gol de la victòria, mentre l’Alacant perdia temps i tallava el joc mitjançant faltes. Finalment un repartiment de punts que vist el joc dels dos equips deixa un mal sabor de boca.