Empat polèmic al Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 2 gols contra el Córdoba en un partit marcat per la figura arbitral, Rodado Rodríguez. En el minut 5 el col·legial ha xiulat penal per unes dubtoses mans d’Óscar López, i Arthuro s’ha encarregat de fer pujar el 0 a 1 al marcador. El gol ha marcat la primera part, ja que els visitants s’han limitat a defensar i els granes no trobaven espais per crear perill. Les contínues faltes, a més, feien que el partit fos lent i mancat d’atractiu.
L’entrada de Moisés i Adrián ha donat un nou aire al Nàstic. Els granes han elaborat i han creat perill, gràcies també a Campano, que en el minut 56 ha fet un gran gol de falta que ha equilibrat el partit. Cinc minuts després el mateix jugador acabava una jugada col·lectiva i avançava els granes. En els últims minuts s’ha erigit la figura de l’àrbitre, que sense lógica treia targetes als jugadors locals (Óscar López, per exemple ha estat expulsat per doble targeta) i aturava el partit per faltes inexistents. La cirereta han estat els 5 minuts de temps afegit, que han servit al Córdoba per empatar. Posteriorment, Rodado Rodríguez ha expulsat a Maldonado i ha ensenyat targeta a Medina, jugadors que estaven a la banqueta.