gimnastic-banner-the-beat-challenge

Es suspenen els dos propers partits del calendari

La Comissió Delegada de la RFEF ha aprovat aquesta mesura pel COVID-19

El Gimnàstic de Tarragona comunica que el partit d’aquest diumenge al Nou Estadi davant la Unió Esportiva Olot i el de la propera setmana davant el RCD Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque s’ajornen fins a nova data, tal i com indica la Comisión Delegada de la Real Federación Española de Fútbol, reunida aquest migdia.

El Gimnàstic de Tarragona mostra el seu suport a aquesta mesura indispensable per preservar la integritat i la defensa de la salut de tots els protagonistes que intervenen en la disputa d’un partit de futbol, a més de comptar amb la presència de socis i aficionats per donar suport al seu equip.

L’entitat espera que aquesta situació de crisi social i sanitària millori el més aviat possible per tal  de continuar disputant el calendari de la competició oficial amb un correcte desenvolupament i sense cap risc.

A priori i a l’espera de l’evolució del COVID-19, el proper partit que el primer equip del Nàstic disputarà serà davant el CF Badalona. Duel corresponent a la jornada 31 del campionat que es jugarà al Nou Estadi el diumenge 29 de març a les 17 hores.

gimnastic-ucrania